käed
käed
-
GEENITEHNOLOOGIA FOORUM 2002
-
Personaalne meditsiin: müüt või tegelikkus
-
- Sept.13-14,2002
- - - -
-
tutvustus
programm
esinejad
registreerimine
essee konkurss
lingid
-
-
estonia
in english
eesti keeles

korraldaja
logo
Eesti Biokeskus
GENEMILL
GENEMILL
partnerid
tartu linn - heade mõtete linn
tartu ülikool
ibm
sponsorid
egeen
wellcome trust
kpmg


-
 
GEENITEHNOLOOGIA FOORUM 2002
Personaalne meditsiin: müüt või tegelikkus

13.-14. September, 2002
Tartu, Vanemuise Kontserdimaja

Kolmas rahvusvaheline Geenitehnoloogia Foorum 2002 arutleb personaalse meditsiini tuleviku üle alanud sajandil. Konverentsil käsitletakse geeni- ja biotehnoloogia sektoris toimuvaid arenguid maailmas, mis on saanud uut hoogu seoses inimese genoomi järjestuse määramisega. Inimese genoomi järjestamine tähistab uue ajastu algust meditsiinis ja hüppelist arengut biotehnoloogia sektoris.

Inimeste geneetiliste erinevuste tõttu mõjuvad ka ravimid erineva efektiivsusega. Tänaseks on tõestatud, et “üks ravim kõigile” arstirohtu pole olemas. Lähiaastatel võetakse laiemalt kasutusele individuaalsed ravimid, mis arvestavad inimeste geneetilist eripära. Kas oleme selleks valmis?

Geneetika, genoomika ja biomeditsiini arenguga luuakse eeldused inimeste elukvaliteedi oluliseks tõusuks ja pannakse alus haiguste tekkemehhanismide paremaks mõistmiseks ning uute võimaluste avastamiseks haiguste ennetamiseks ja nende efektiivsemaks ravimiseks arvestades inimese geneetilist eripära.

Geenitehnoloogia Foorum 2002 põhiteemad on:

  • Geneetika, genoomika ja komplekshaigused
  • Geneetiline informatsioon ja uus majandus
  • Genoomika ja bioeetika
  • Eesti Geenivaramu projekt

Konverentsil esinevad tippteadlased, eksperdid ja ärimaailma taustaga valdkonna võtmeisikud Euroopast ja Põhja-Ameerikast. Korraldajate eesmärgiks on pakkuda võimalikult mitmekesist programmi laiale huviliste ringile, kes on huvitatud genoomika ja geenimeditsiini erinevatest tahkudest. Konverentsi põhilisteks sihtrühmadeks on arstid ja tervishoiujuhid, teadlased, üliõpilased ning kõik teised valdkonnast huvitatud, kes soovivad saada uusi teadmisi ning luua väärtuslikke kontakte.
 

- -
- -
- -
Konverentsi sekretariaat: 
 Eesti Geenikeskus, Riia 23, 51010 Tartu
 tel: +372 7 375030, fax: +372 420286, e-mail: geenifoorum@genomics.ee
 
  web triibust